Flyttfirma Stockholm - så hittar du rätt

Ska du flytta i Stockholm och funderar på att anlita en flyttfirma? Grattis till ett bra val! Att flytta med hjälp av en flyttfirma Stockholm gör allting betydligt lättare: det ger dig en harmoniskt flytt där du fullt ut kan koncentrera dig på att komma på plats i den nya bostaden. Ett råd är att även ta professionell hjälp med den jobbiga och krävande flyttstädningen!

Men, det finns emellertid saker att tänka på då du ska anlita en flyttfirma i Stockholm. Att vi ska grattis ovan kommer nämligen med vissa förbehåll: du ska hitta rätt flyttfirma också. Tyvärr ser man en väldigt varierande kvalitet mellan de flyttföretag som är verksamma i huvudstaden och detta kan innebära problem för dig om någonting händer.

Vad händer om någonting ur ditt bohag går sönder, om något värdefullt försvinner eller om din flyttfirma Stockholm krockar i samband med transporten? Tyvärr så inträffar dessa saker och tyvärr så kan man som kund hamna i ganska prekära situationer i samband med detta. Vi tänkte därför ge dig några tips i hur du hittar rätt flyttfirma i Stockholm - enligt följande:

  • Försäkring och trafiktillstånd. Har flyttföretaget ett giltigt trafiktillstånd? Jobbar man under försäkring och står för kostnader om någonting oförutsett inträffar? Har man F-skatt - en förutsättning för att du ska kunna använda Rut-avdraget? Kolla alltid upp detta innan.
  • Erfarenhet. Hur pass många år har man varit verksamma? Erfarenhet är viktigt och detta ska du definitivt fästa ögonen på. I kombination med hur pass vana personalen är vid att jobba tillsammans så gör den här punkten en enorm skillnad - både sett till kvalitet och sett till hur pass lång tid flytten tar.
  • Referenser. Hur pass nöjda kunder har man egentligen? Se till att få möjlighet att ringa tidigare kunder och stäm av med dessa hur de upplevt flyttfirman. Finns det inga? Det indikerar att företaget inte har rent mjöl i påsen.
23 Nov 2021

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)