Spännande catering i Stockholm

Catering har länge levt med ett sämre rykte. Det har heller inte varit helt obefogat sett till vad man som kund fått för pengarna - i många fall har det handlat om tråkig mat till väldigt mycket pengar. Därför är det glädjande att se den utveckling inom catering i Stockholm där man som kund numera kan få väldig valuta för sina pengar och detta tack vare att maten blivit A) väldigt mycket bättre och B) väldigt mycket mer varierande.

Det senare innebär att man som kund des kan välja catering från alla världens hörn och att man dels också kan anpassa kosten efter egna önskemål och preferenser. Det spelar ingen roll om man är exempelvis vegan eller om man har någon typ av allergi: maten är lika väl tillagad och får samma omsorg som om det handlar om vanlig catering av ett mer traditionellt snitt.

Vi får hoppas att denna trend sprider sig från Stockholm till övriga delar av Sverige. Just catering är nämligen det perfekta sättet att sätta en pricken över I:et på den egna festen.

Fördelar med catering

Som värd eller värdinna kan man genom catering delta på ett helt annat sätt; man hinner umgås med alla, man hinner ha roligt och man slipper stressen som kommer med att duka, laga mat, duka av och diska - allt sköts av det företag man anlitar. Däri ligger också storheten i att välja catering. Att man numera också har ett gigantiskt och spännande urval är en stor bonus.

24 maj 2019